Returnare produse
Potrivit art. 7, din Ordonanta Guvernului nr.34/2014 , consumatorul are dreptul sa notifice în scris compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Magic One a marit termenul in care puteti returna un produs. Acum produsele cumparate de dumneavoastra pot fi returnate in termen de 30 de zile calendaristice de la primire daca respecta regulile de mai jos.


Cum returnez un produs ?

In cazul in care doresti sa returnezi un produs, este necesar sa urmezi urmatorii pasi:

Completeaza formularul de contact de pe site cu nume, telefon, nr.comenzii si nr. facturi. Vei primii confirmarea pe e-mail cu privire la dorinta ta care va fi folosit pentru identificarea coletului dumneavoastra.  Nu trimiteti colete catre firma noastra fara a completa aceasta cerere sau fara a ne contacta in prealabil.
Produsul trebui sa fie nefolosit si in ambalajul original. In termen de 14 zile de la primirea coletului poti returna produsul iar noi vom emite o factura storno in momentul cand primi produsul.
Impacheteaza produsul in ambalajul original impreuna cu toate cadourile din interiorul pachetului.
Adauga o copie dupa factura in interiorul coletului
Marfa se returneaza în forma sa originala, fara a fi deteriorata, cu etichetele intacte, fara a prezenta urme vizibile de folosire, cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, socuri etc. Magic One poate percepe taxe suplimentare sau refuzarea retur pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorare, fara ambalaj etc. 
Te rugam nu arunca, etichetele pungile sau protectia din interiorul ambalajului original. De asemenea nu aplica schotch sau etichete pe ambalajul original al produsului.
Mentioneaza data la care ai trimis formularul de contact de pe site.
Produsele se pot preda personal sau se pot expedia catre SC OPTIMCORE SRL, str.Lebedei, nr.15 (in spate UPC), Bucuresti, Sector 1.
Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client, SC OPTIMCORE SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului.  Va recomandam sa trimiteti coletul in acelasi mod in care a fost livrat.
Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mult 14 zile calendaristice de cand am primit noitificarea de retragere din partea clientului. Putem amana rambursarea pana la data receptionarii produselor sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia clientul a trimis produsele catre noi, luandu-se in considerare data cea mai apropiata
Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon 0722 523 387 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie sau pe adresa de mail office@magicone.ro